RSS

Blog

Zo vader zo zoon

Er zijn mensen die dezelfde kleding voor vader en zoon of moeder en dochter vreselijk vinden. Hier zijn op het internet genoeg critici te vinden die daar over schrijven. Natuurlijk houden wij ook niet van slecht geklede kopies of nog erger volwassen stellen met dezelfde rode winterjack op dezefde tourfiets...

Als je het doet, moet je het goed en stijlvol doen. Dit is iets wat wij nog steeds als nummer 1 op onze prioriteit lijst hebben staan. Om wat voorbeelden te geven wat wij leuk vinden, zie onze Pinterest pagina hieronder (klik op See On Pinterest). En zeg nou zelf, wie kan dit nou niet leuk vinden..??

Een familie dagje uit

Daniel is een jongetje van 3 jaar. En wat vinden deze jongetjes het leuks: auto’s, treinen, bussen… Speelgoed is leuk, maar in het echt is dat natuurlijk nog veel leuker! Wij vroegen Daniel of hij het leuk vond om met de trein naar het Maritiem museum in Rotterdam te gaan. Daniel had nog nooit in een trein gezeten en vond het plan van papa en mama natuurlijk al meteen goed. Om er nog een schepje boven op te doen namen we de bus, trein en metro naar het museum. Hij heeft de hele reis met een glimlach van oor tot oor gezeten. Het museum was leuk, maar het dagje uit was voor ons allemaal de reis heen en weer terug! Smile

 

 

Wat is FamilyStyle

Een paar jaar geleden is de trend “Family Style” gezet door een aantal Hollywood celebrity’s. Family Style is dezelfde of gecoördineerde kleding voor vader en zoon of moeder en dochter. Deze cross-generatie coördinatie is uitgegroeid tot een lifestyle trend onder modieuze jonge gezinnen in de USA of sommige aziatische landen zoals Zuid-Korea.

Bekijk de foto’s en match zelf met de kids komend weekend Cool

 

Product foto's en familieuitje in één...

Strak blauwe lucht en een stralende zon… een lekker windje als bonus, een perfecte dag om te zeilen. Het zou een gemiste kans zijn als we vandaag (hemelvaartsdag) geen product foto’s zouden maken voor de nieuwe Jackie & Julian collectie.
Mijn man en zoon waren gekleed in dezelfde Martinique Polo Blauw met een zomerse witte korte broek. De kleur van de polo matchte perfect met de strak blauwe lucht. Met veel plezier renden vader en zoon rond in de haven wat natuurlijk een heleboel mooie foto’s opleverde!

Mijn zoon zag natuurlijk al direct de speeltuin en samen met papa kon hij zich hier helemaal uitleven.

Op de terugweg zijn we nog even het bos ingegaan. De mannen hadden snel een andere kleur polo aangedaan. Dit maal de Martinique Polo Rood. De kleurcontrast tussen de polos’s en het groene bos leverde erg mooie foto’s op!

Naast het maken van de Jackie & Julian product foto’s was dit een erg leuk familie uitje met veel herinneringen!!